Biztosan mindenki ismeri azt, amikor valakinek olyan szépek, különlegesek vagy éppen vonzóak az ajkai, hogy amikor beszél, nem vagyunk képesek végig a szemébe nézni, mert a szája szinte mágnesként vonzza magához tekintetünket. Rengeteg kapcsolat kezdődik az effajta igézéssel, de sok esetben akár egy idegen ajkait is megcsodáljuk így, ha ad rá okot szája szépsége.

Ilyenkor ugyan mi próbálunk arra koncentrálni, hogy mégiscsak beszélőtársuk szemeit tiszteljük meg tekintetünkkel, nehogy tolakodónak, vagy éppen udvariatlannak tűnjünk, de higgyük el, a szép ajkak tulajdonosa inkább büszke lesz arra, hogy felkeltette figyelmünket. Sőt, sokszor még rá is játszik ilyenkor az élelmes személy, és egy-két fintorral még inkább leveheti a beszélőpartnert a lábáról.

A csábításnak nem véletlenül fontos eszköze a száj. Természetesen nem mindenki születik őrjítően szexi ajkakkal. Ez pedig bizony sokszor okoz önbizalomhiányt, visszahúzódottságot, zárkózottságot. Mint minden olyan apró részlet, amivel nem vagyunk elégedettek magunkon, sajnos az ajkakkal való elégedetlenségünk is nagymértékben kihat az összképre és a kisugárzásunkra is.

A PermaLip ajakimplantátum egy tökéletes megoldást jelenthet mindazoknak, akik keskeny és vékony ajkaik miatt nem képesek arra, hogy igazán önmaguk lehessenek. A frusztráció érzése borzasztó, éppen ezért lépnünk kell annak érdekében, hogy ez megváltozzon, és bizony, ha ehhez az kell, hogy valamilyen nagyobb változást hajtassunk végre külsőnk bármely részén, akkor bele kell vágni, és véghez kell vinni vágyaink megvalósítását.

Az ajakplasztika segítségével végre olyan szánk lehet, amire büszkék lehetünk, és ami növelni fogja önbizalmunkat, illetve amit igen szívesen mutogathatunk, kiemelhetünk, csábíthatunk vele. A vastagabb, dús ajkak amellett, hogy a gondosan kifejlesztett beavatkozásnak köszönhetően még természetes hatást is keltenek, nagyon igézőek lehetnek, és végre átélhetjük azt az élményt, milyen, amikor nem képesek levenni ajkainkról mások a tekintetüket.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/