A plasztikai sebészettől még mindig nagyon sokan félnek, és nem mernek belevágni a változtatásokba. Az egyik legnagyobb félelem az, hogy a beavatkozások után valami nem lesz természetes. Pedig higgyük el, a plasztika mára már úgy kiforrott, hogy természetesebb eredményeket nem is lehetne kapni!

A hölgyek körében sokszor ad elégedetlenségre okot saját ajkaik nagysága és formája. Ez nem véletlen, hiszen örök idők óta azt láthatjuk, hogy a leginkább kívánatos száj az vastag, telt és szép formája van. Férfiak ezrei vesznek meg nőkért csak a szájuk miatt. Éppen ezért sokszor elégedetlenek magukkal azok, akiket vékony, keskeny ajkakkal áldott meg a sors.

Ilyenkor az első kérdés, hogy ezen változtatni szeretnének-e, hiszen a rúzsozás trükkjeivel és egyéb terjengő praktikákkal maximum ideig-óráig lehet csak megoldani ezt a problémát. A legkézenfekvőbb döntés ilyenkor a plasztika, ám nagyon sokan rettegnek a végeredménytől. Mivel irdatlan mennyiségű iszonyatos, elrettentő példát lehetett már látni, ez nem is csoda, de a másik oldala a félelemnek az, hogy milyen érzés lesz utána.

A legtöbben ugyanis attól tartanak, hogy nem fogja-e zavarni őket az új száj, leginkább a csókolózásban. Más lesz-e az egész, érezni fogja-e, illetve milyen lesz a partnerének? A válasz nagyon egyszerű.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével nem csak gyönyörű, telt ajkaink lehetnek, hanem bizony a természetesség látszatát is megkapjuk. Mindezt elősegíti az, hogy személyes konzultációk során kerülnek kiválasztásra az egyén adottságaihoz illő implantátumok, melyek közül mind méretben, mind pedig formában lehet válogatni.

E mellett semmi nem fog módosulni, az ajkak érzékelése marad a régi. A telt, szexi ajkak pedig inkább csak vonzóbbak, és partnerünk számára még nagyobb elégedettséget jelentenek majd. A csókolózás pedig édesebb lesz így, mint valaha!

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/