Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szépítő vízkúra

A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása mindig elengedhetetlen ahhoz, hogy szervezetünk minden része úgy működjön, ahogy kell. Sok esetben, ha nem figyelünk oda, sajnos komoly gondokat is okozhat, ha keveset iszunk. Nyáron pedig még fokozottabban kell pótolni a szervezet által leadott vízmennyiséget.

A meleg hónapokban tehát nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne csak akkor igyunk, amikor már rettentően szomjasak vagyunk, akkor sajnos már későn vesszük észre, hogy figyelmeztet szervezetünk. Ugyanis a kevés vízfogyasztás nagyon sok kárt tud okozni, ami bizony a külsőnkön is meglátszódhat idővel.

Ugyanígy az is látványos folyamat, ha tudatosan végigcsinálunk egy olyan vízkúrát, melyet aztán meg is szokhatunk annyira, hogy további életünk során már nem kell attól tartanunk, hogy megfeledkezünk a vízfogyasztásról. A jóhoz ugyanis hozzá lehet szokni, és ami jó a szervezetünknek, az nekünk is az lesz.

Napi minimum 3 liternyi víz elfogyasztása csodás dolgokat képes művelni. Arcbőrünk talán az egyik legfeltűnőbb mutatója a pozitív hatásnak, amit már pár nap elteltével látni fogunk. A megemelt vízfogyasztás hidratálja belülről bőrünket, így az öregedést is le tudjuk ezzel lassítani, sőt, a nem túl mély ráncok akár még el is tűnhetnek. Nem lesz annyira nyúzott az arcunk, a karikák is köddé válnak majd szemeink környékéről. Tehát mindenképpen jól járunk.

Természetesen a mélyebb ráncokkal már nem tudunk mit kezdeni, és azokat nem fogjuk tudni eltűntetni a víz segítségével, de létezik egy megoldás, mely szintén természetes folyamatok beindításával ad fantasztikus eredményt. Ez nem más, mint a szálbehúzásos arcfiatalítás.

Az eljárás során, az arcbőr alá behúzott szálak folyamatosan szívódnak fel, melynek hatására megindulnak bőrünk saját regenerálódási folyamatai. Ezzel pedig fokozatosan lesz egyre egészségesebb, szebb és ráncoktól mentes arcunk. Akár éveket is fiatalodhatunk a beavatkozást követően, és hosszan tartó hatásának köszönhetően egy tartós megoldásról van szó.

Ezek után már csak az a dolgunk, hogy gyönyörködjük üde, fiatal arcbőrünkben, és persze ne felejtsünk el inni sok vizet ezt követően sem, hiszen az egész szervezetünket fiatalon tarthatja.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Az alkohol hatása a bőrre

Már sokszor hangsúlyoztuk, hogy az életmódnak mennyire sok köze van ahhoz, hogy külsőnk hogyan néz ki. Nem csak a belső egészségünkre van hatással a táplálkozás és az életvitel, hanem bizony bőrünkön, hajunkon is meglátszik, hogy jól vagy rosszul tartjuk magunkat. Most nézzük meg, hogy a túlzott alkoholfogyasztás mit tesz külsőnkkel.

A felnőtté váláshoz hozzá tartozik az is, hogy megismerkedünk olyan dolgokkal, mint például az alkohol. Sok fiatal úgy gondolja, hogy amíg lehet, bulizni kell mértéktelenül, pedig higgyük el, hogy ezek az időszakok is nyomot fognak hagyni. Viszont ha valaki később is sokkal többet iszik a kelleténél, annál nagyon durva változások figyelhetőek meg, nagyon rövid idő alatt.

A rendszeres alkoholfogyasztástól – és ez nem csak a sok mennyiségre vonatkozik – arcunkon és dekoltázsunkon a bőr pirosas lesz, és duzzadt, emellett pedig az arc két oldalán száraz foltok jelennek meg. A pirosság az erek kitágulásától jön létre, míg a száraz foltok azért, mert az alkohol megvonja szervezetünkből a vizet, felborítva ezzel folyadékháztartásunkat. Ennek eredményeképpen megjelennek a hajszálráncok, és mivel a méregtelenítésben résztvevő nyirokrendszernek sokkal nagyobb lesz a dolga, így a szemek alatti táskák is megduzzadnak. A bőrünk tehát idő előtt öregedni kezd, és ezt nem is tudjuk megállítani, csak azzal, ha legalább egy hosszú időre száműzzük az alkoholt életünkből, és később is csak keveset és ritkán fogyasztunk belőle.

Sok esetben elegendő, ha szervezetünk megtisztul, azonban ha tartós alkoholfogyasztásról beszélünk, akkor bizony az okozott károk nem múlnak el maguktól. Ilyen esetekben segítségünkre lehet masszázs, vákuumos kezelés, illetve a lehető legbiztosabb megoldás az arcplasztika.

Attól függően, hogy melyik részt szeretnénk helyrehozni, segíthet bajunkon a szemhéjplasztika, a szálbehúzásos arcfiatalítás, de szóba kerülhet még a botoxos injekció, illetve más arcfeltöltés is. Az ilyen esztétikai eljárások után biztosak lehetünk abban, hogy arcunk ismét fiatal lesz, és búcsút mondhatunk a korai ráncoknak, táskáknak, redőknek. Viszont ezzel együtt búcsút kell mondanunk az alkoholfogyasztás tekintetében a mértéktelenségnek is!

 

Ismerje meg jobban a különböző arcplasztikai beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.