Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öregedés energiaitallal

Manapság egyre korábban kezdik el fogyasztani a fiatalok az energiaitalt, amit nem csak íze miatt szeretnek, hanem mert olyan hatása van, mintha több kávét ittunk volna meg. Mindezzel nem is lenne baj, ha szervezetünkre nem hatna kissé rosszul ez az egész. Nézzük most meg, milyen káros dolgokat művel velünk ez a finomság.

Egyrészt, mivel magas koffeintartalmuk van, könnyen kialakulhatnak a túlzott fogyasztásuk miatt szívproblémák, hiszen magas vérnyomást eredményeznek. Emellett rengeteg plusz kiló is meg fog jelenni rajtunk, hiszen az anyagcserére sincs jó hatással. A méreganyagok eltávozását blokkolja a szervezetben, a vitaminokat viszont annál inkább segít kiüríteni. Mivel mindezzel gyengíti az immunrendszert, sajnos, ha valaki tényleg sokat iszik belőle, annak előbb vagy utóbb komoly gondokkal kell szembesülnie.

A bőr öregedését a fent felsoroltak közül szinte mindegyik elősegíti, tehát az energiaital fogyasztása melegágy a ráncoknak. Vízhajtó hatása miatt kívül is és belül is kiszáradunk, ez pedig észrevehető nyomokat hagy rajtunk. Mivel a fiatalok sokszor sajnos még üdítőital helyett is ezt isszák, nagyon hamar, idő előtt tapasztalni kezdik majd az öregedés megindulását.

Ha odafigyelünk a helyes táplálkozásra és az egészséges életmódra, ami azzal is jár, hogy nem fogyasztunk – vagy csak mértékletesen – ilyen italokat, akkor az idősödés kellemetlen folyamatát kitolhatjuk, hiszen megóvjuk nem csak belső, hanem külső egészségünket is ezzel.

Amikor valaki nem figyel oda arra, hogy milyen életet él, és csak később döbben rá, hogy mit nem tett meg a fiatalságának megőrzéséért, sok esetben az már késő. Persze léteznek különféle kencék és kezelések, melyek ideig-óráig eltűntetik a mély redőket, azonban a bőr öregségét orvosolni igazán csak egyféleképpen lehet, méghozzá valamilyen esztétikai eljárással.

A különböző ráncok és azok mélysége nagyon személyfüggő, hiszen rengeteg apró tényező közrejátszik benne. Ennek függvényében lehet segítségünkre mindenféle fiatalító eljárás, melyeknek segítségével visszanyerhetünk pár évet abból az időből, amit életmódunkkal elrontottunk.  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson az eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Szaunás kényeztetés

Nem csak nyáron, hanem minden évszakban jólesik az embernek egy kis pihenés és kikapcsolódás. Minden hónapot fel lehet dobni azzal, ha megjutalmazzuk magunkat egy kis kényeztetéssel. Nem csak lelkileg töltődünk fel ilyenkor, hanem bizony fizikailag is igen jót tesz néha egy kis felfrissülés.

A szaunázásnak Finnországban ősi hagyományai vannak, máshol viszont inkább életmódhoz kapcsolható, hogy kik azok, akik szaunáznak. Mivel ma már rengeteg szállás, wellness központ és fürdő kínálja fel ezt a lehetőséget, egyre többen ki tudják használni a szauna általi kikapcsolódást.

A szauna egyik legpozitívabb hatása a bőrünkön figyelhető meg, mivel a verejtékezés miatt az elhalt, elszarusodott hámrétegek leválnak, és amikor lemossuk magunkat, ezektől is megszabadulunk. Ezen felül a lerakódott vegyi anyagok – vagyis a különböző kozmetikumok használatából származó, pórusainkban maradt részek -, illetve más méreganyagok is távoznak bőrünkről.  

A bőr regenerálódása szaunázáskor abból fakad tehát, hogy az elhalt hámréteg eltávolítása után felgyorsul a bőr megújulása. Emellett a szauna használata az immunrendszert is segíti, ami szintén fontos, hogy jó állapotban legyen, hiszen a bőr kinézete attól is nagymértékben függ, mennyire vagyunk egészségesek.

Bizony, aki heti egyszer el tud járni szaunázni, annak sokkal fiatalabb és szebb marad a bőre. Persze ezt nem mindenki tudja megoldani, illetve vannak olyan bőröregedési folyamatok, amelyekre sajnos ez már nem lehet megoldás. Amennyiben kellő gondoskodás mellett is elérnek minket a ráncok leküzdhetetlen hálózata, illetve a különböző alakváltozások, akkor se csüggedjünk, hiszen már ezekre is van megoldás.

Fiatalodásra kínál többfajta lehetőséget az EstheticHungary Klinika, ahol mindenki megtalálhatja a számára tökéletes eljárást ahhoz, hogy a kívánt módon nézzen ki. A különböző kezelések eltűntetik a mély redőket, fiatal és üde bőrt hagynak maguk után. És az sem akadály a szépülés útján, ha valami túl kicsi, túl nagy, formátlan vagy éppen lóg, hiszen minden nemű problémát orvosolni lehet szépészeti beavatkozásokkal.

 

Ismerje meg a különböző esztétikai lehetőségeket, és válassza ki, Önnek melyikre van szüksége:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.