Abban mindenki egyetért, hogy a nőiesség egyik legfontosabb elemei a külsőnk szempontjából a keblek. Már fiatalabb korban is akadnak olyan problémáink velük, melyek miatt nem vagyunk teljesen elégedettek – legyen az a túl kicsi méret, vagy a nem megfelelő forma -, mégis idősebb korban válik nagyobb gonddá, hogy milyen is lesz dekoltázsunk.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelenthet a fent leírt problémákra, de akinek nincs egyáltalán semmi gondja a kebleivel fiatalabb korában, legkésőbb az idő múlásával ez megváltozik. Az évek során ugyanis megindul egy természetes öregedési folyamat, melynek következtében a mellek idővel lógni kezdenek, hiszen a kötőszövetek megereszkednek, még akkor is, ha kisebb keblekről beszélünk. Amennyiben ráadásul időközben még életet is adtunk akár egy, akár több csöppségnek, bizony a tejtermelés, szoptatás időszaka után még inkább látványos lesz a mellek megereszkedése.

Ezt követően sokan vannak úgy vele, hogy inkább rejtegetik magukat, és próbálnak olyan ruhákat viselni, melyek minél inkább eltakarják a dekoltázsukat. Emellett pedig mindent elkövetnek azért, hogy egy kényelmes, mégis a külalakot valamennyire helyrehozó melltartót tudjanak találni, ami legtöbb esetben szinte egyenlő a lehetetlennel.

Akit zavar az évek során kialakult változás, annak egyáltalán nem ajánlatos, hogy bele is törődjön ebbe, és teljesen megváltoztassa ruhatárát csak azért, mert mit szólnának mások. A legjobb megoldást ilyen esetekben a mellfelvarrás jelenti, mely nem csak megszabadít minket a lógó külalaktól, hanem gyönyörű, feszes kebleket varázsol.

Sok esetben a tökéletes eredmény eléréséhez szükséges ezt a szépészeti eljárást a mellnagyobbítással együtt elvégeztetni. Ahhoz, hogy számunkra – és persze saját adottságainknak is – megfelelő legyen a végső összkép, szükséges a beavatkozás előtt személyes konzultáción részt venni, és megvitatni a plasztikai sebésszel a részleteket és az elképzeléseket. A végeredmény mindenképpen egy fiatalos, önbizalmat adó és esztétikus dekoltázs lesz.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940